EVO U KAKVOM JE STANJU TINEJDŽERKA KOJA JE BILA U AUTU SMRTI SA MARKOM NIKETIĆEM! "Uspeo je da je zaštiti"
Marko Niketić, Foto: Društvene mreže

detalji nesreće

EVO U KAKVOM JE STANJU TINEJDŽERKA KOJA JE BILA U AUTU SMRTI SA MARKOM NIKETIĆEM! "Uspeo je da je zaštiti"

Pokušao da zaštiti devojku?

Objavljeno:

Nakon što je u subotu u podne saslušan dvadesetjednogodišnji mladić, Tijang Kim iz Nortbruka, koji je izazvao stravičnu nesreću u kojoj je poginuo tinejdžer Marko Niketić, američki mediji objavili su i u kakvom je stanju Markova devojka (16) koja je te večeri bila na suvozačevom mestu.

Tinejdžerka koja je bila u mercedesu zajedno sa Markom Niketićem, koji je stradao na licu mesta, bila je u kritičnom stanju, međutim u petak je izašla iz bolnice posle pet dana provedenih tamo. Naime, imala je krvarenje, kao i hematom na mozgu, potom prelom karličnih pršljenova, a povremeno i gubitak svesti - pišu američki mediji.

Pokušao da zaštiti devojku?

Marko je, podsetimo, stradao na licu mesta, tada su lekari mogli da konstatuju samo smrt mladića, sahranjen je u četvrtak 16. maja, kada su se članovi porodice oprostili od njega, zajedno sa mnogobrojnim prijateljima, koji su inače, nešto ranije za medije otkrili "da veruju da je Marko u tim kobnim trenucima, kada je shvatio šta se dešava, pokušao da zaštiti svoju devojku".

- I dalje ne možemo da verujemo da Marka nema, ali 100 posto smo sigurni da je, ukoliko je video taj auto koji je naleteo na njega, pokušao da zaštiti svoju devojku kako bi ona bila dobro - rekli su Markovi prijatelji za medije.

Pored Marka koji je stradao i njegove devojke koja je bila u kritičnom stanju, suvozač Tijanga Kima u mustangu, zadobio je takođe teške povrede. Pored preloma, u udesu mu je presečena i arterija, koju su lekari hitno sanirali.

- Video sam ko je upravljao mustangom, on je jedini prošao sa lakšim povredama, a njegov suvozač je bio kritično, ležao je na zemlji kada sam naišao i jako je krvario - rekao je jedan očevidac.

Kimu je, podsetimo, slomljena butna kost i dobio je blagi potres mozga, međutim nakon što je ustanovljeno da je u dobrom stanju, priveden je u petak u večernjim satima u policijske prostorije. Mladiću je odmah određen pritvor nakon saslušanja koje je održano juče, u subotu 18, a suđenje je zakazano za 24. maj!

- Policija je tokom uviđaja u Kimovom automobilu pronašla kanabis i njegove ostatke, da bi nakon urađenog testa bilo utvrđeno prisustvo droge kao i alkohola u krvi mladića - saopštili su vlasti.

Bonus video:

00:23

Saobraćajna nezgoda nedaleko od Pećinaca

(Espreso/Kurir/Tatjana Vasiljević/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.